خراسان رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

برگزاری بزرگ‌ترین مراسم آیینی هندوستان، زیر سایه کرونا | گنگ؛ رودخانه مرگ

  • کد خبر: ۶۸۳۳۶
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۲
برگزاری بزرگ‌ترین مراسم آیینی هندوستان، زیر سایه کرونا | گنگ؛ رودخانه مرگ
از رودخانه‌ «گنگ» به عنوان بزرگ‌ترین رودخانه شبه قاره هند یاد می‌شود و از کوه‌های هیمالیا سرچشمه می‌گیرد و پس از سیراب کردن هند، به کشور بنگلادش سرازیر می‌شود. چندی پیش انجام یک مراسم مذهبی در این رودخانه، هزاران نفر را به کام مرگ کشاند و آمار ابتلا به کرونا در کشور هند را به بیش از ۳۰۰ هزار نفر در روز رساند.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ در هفته‌های اخیر احتمالا بار‌ها و بار‌ها نام رودخانه «گنگ» را شنیده اید. رودخانه‌ای که از آن به عنوان بزرگ‌ترین رودخانه شبه قاره هند یاد می‌شود و از کوه‌های هیمالیا سرچشمه می‌گیرد و پس از سیراب کردن هند، به کشور بنگلادش سرازیر می‌شود. چندی پیش انجام یک مراسم مذهبی در این رودخانه، هزاران نفر را به کام مرگ کشاند و آمار ابتلا به کرونا در کشور هند را به بیش از ۳۰۰ هزار نفر در روز رساند. در کنار این ارقام فاجعه بار، تصاویر مربوط به بیماران کرونایی در معابر هند و اجساد رها شده در گوشه و کنار شهرها، باعث شد تا حتی پاکستان هم برای کمک به بحران بزرگ هند دست به کار شود. پس از کمک‌های دنیا به هند و کنترل نسبی اوضاع در این کشور، حالا اخبار دیگری از رودخانه گنگ به گوش می‌رسد که موجب هراس ساکنان حاشیه رودخانه شده است.

 

در هفته اخیر، اجساد رها شده قربانیان کرونا در این رودخانه؛ رفته رفته به ساحل می‌رسد و برخی منابع محلی شمار این اجساد را بیش از هزار تخمین زده اند. گفته می‌شود که علت رها کردن این اجساد در رودخانه، فقر مالی خانواده هاست و فارغ از ابعاد مختلف ماجرا، امروز می‌خواهیم کمی بیشتر درباره این رودخانه و چرایی تقدس آن برای اهالی این منطقه بخوانیم. کوم میلا یا کومبه میلا نام یکی از بزرگترین مراسم آیینی در دنیاست. جشنواره کوم میلا تا ۲ ماه برپاست و بین ۴۰ تا ۱۵۰ میلیون زائر در آن شرکت می‌کنند. این مراسم هر ۳ سال یک بار برگزار می‌شود و هندو‌ها عقیده دارند در این جشنواره و با غسل در رودخانه گنگ، از گناهان پاک می‌شوند. آن‌ها این گردهمایی را نماد صلح و توازن می‌دانند و امسال، با وجود هشدار‌های کارشناسان بهداشت، دولت هند اعلام کرد که این مراسم را با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار خواهد کرد.

 

در آیین هندوئیسم موجودات مقدس و قهرمان‌های افسانه‌ای دارای جنسیت هستند. الهه‌های مونث در میان هندوها، نماد حیات و حفاظت از موجودات هستند و از بین همه آن ها، دسته‌ای که جلوه مادری دارند، از اهمیت بیشتری برخوردارند و پرستش آن‌ها سابقه طولانی تری دارد. رودخانه گنگ، لقب گنگ مادر را دارد و حتی بد نیست بدانید که کشور هند نیز در این آیین، بارات مایا به معنای مادر هند نام گذاری شده است و به همین دلیل، دارای تقدس هستند. هندو‌ها طبیعت را، با هر شکل و شمایلی؛ مونث می‌دانند و به دلیل همه چیز‌هایی که تا اینجا خوانده اید، عقیده دارند که بیماری و پلیدی در این مراسم جای ندارد. متأسفانه این باور و انجام این مراسم در پاندمی کرونا، موجب شد تا عده زیادی به کام مرگ کشیده شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->